Начало

Добре дошли

Фирма “КАР - Юлия Карагрошева” ЕТ – е създадена през 1991 година. Основният предмет на дейност на фирмата е доставка и монтаж на интериорни, гаражни и  промишлени врати, бариери и автоматизирани системи.

От 1998 година сме оторизирани представители на Hörmann - Германия и FAAC – Италия  безспорните лидери на световния пазар, специализирани в производството на врати и задвижвания за дома и индустрията. Използвайки развитието на туризма, стратегическото географско разположение на гр. Бургас – строителството на нови и обновяване на съществуващи хотели, изграждането на офис сгради и промишлени халета, фирмата е заела твърди позиции в сегмента на пазара за доставка и монтаж на всички видове врати и автоматизирани системи за входящ и изходящ контрол на достъп на промишлени обекти.

Фирмата разполага с квалифицирани специалисти, които освен, че ще  извършат качествен и надежден монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на закупените от Вас изделия, ще Ви консултират при тяхното закупуване за най-доброто задоволяване на Вашите нужди.

 

 

Продукти за дома