Гаражна ролетна врата RollMatic

Гаражната врата RollMatic на Hörmann освобождава наистина много място пред и в гаража. При паркиране можете да се доближите директно до вратата, а таванът на гаража остава свободен. Профилите на вратата RollMatic са изработени от висококачествен, устойчив на корозия алуминий и са стандартно оборудвани с модерна задвижваща техника Hörmann.
За по-лесна поддръжка задвижването е предвидливо монтирано извън конзолата. Задействането и стопирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади. В корпуса на управлението вече са интегрирани вътрешен манипулатор и осветление на гаража.

Повече информация ще намерите в съседния каталог

Добри причини да изберете гаражната ролетна врата RollMatic на Hörmann

 Техника, която впечатлявa

Доказалата се техника с разтегателни пружини подпомага задвижването при отваряне и затваряне на вратата. Така се щади задвижващата механика. В случай на аварийно отваряне вратата може да се отвори ръчно с лекота. Не е необходима манивела. Двойни въжени водачи обезопасяват допълнително вратата срещу падане на платното.

Специалното разположение на профилите върху намотаващия вал гарантира надеждно и защитаващо срещу влизане с взлом заключване. С тази механика платното практически не може да се избута нагоре.












Серийно задвижване

За по-лесна поддръжка задвижването е предвидливо монтирано извън облицовката на намотаващия вал. Задействането и спирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади. Благодарение на пружинното компенсиране и надеждната изключваща автоматика е излишно допълнителното монтиране на защита на затварящия кант. В корпуса на управлението на задвижването вече са интегрирани вътрешен бутон и осветление на гаража.