Задвижвания за гаражни врати

Кой слиза от колата с удоволствие в лошо време и при силен вятър или посред нощ, само за да отвори вратата на гаража. Със задвижванията на Hörmann винаги имате "зелена светлина", защото отваряте гаражната и порталната си врата бързо, комфортно и безопасно още от колата - с помощта на ръчния предавател. С комфортното и бързо задвижване SupraMatic, изгодното задвижване ProMatic, както и задвижването ProMatic с батерия, предназначено за гаражи без достъп до електричество, Hörmann предлага иновативна задвижваща техника.

Съседният каталог съдържа обширна информация, а Вашият партньор от Hörmann ще Ви консултира индивидуално.



Защита срещу насилствено отваряне

Неканените гости нямат шанс при автоматичните гаражни врати на Hörmann: Ако вратата е затворена, защитата срещу насилствено отваряне автоматично попада в ограничителя на направляващата релса. Вратата се блокира незабавно и е защитена срещу насилствено повдигане. Тази блокировка на вратата функционира чисто механично и затова, за разлика от конкурентните задвижвания, работи и без електрозахранване.










Изключваща автоматика

Сигурната изключваща автоматика стопира надеждно вратата при внезапно възникнали пречки. За още по-голяма защита и сигурност Ви препоръчваме инсталирането на фотоклетка. Вече се предлага стандартно при задвижването SupraMatic P на Hörmann..

Плавно задвижване-Плавно стопиране

Вашата врата се отваря и затваря без усилие и тихо. Фазите на задвижване и стопиране могат да се настроят индивидуално за Вашата гаражна врата. Това щади вратата и така можете да й се радвате по-дълго време.




Задвижване SupraMatic

При оборудване на Вашата гаражна секционна врата Hörmann със задвижване SupraMatic ще влизате и излизате от гаража си по-бързо и по-безопасно. До 50 % по-висока скорост на отваряне означава повече сигурност и по-малко стрес при гаражи, разположени в близост до улици с натоварен трафик.











Удобно и надеждно чрез двупосочна радиотехника

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред външната врата, за да видите дали гаражната врата се е затворила. Само с едно натискане на бутон установявате по цвета на LED- индикацията на дистанционното управление HS 5 BS дали Вашата гаражна врата е затворена. По желание следващото натискане на бутон* може да затвори гаражната врата.
* При липса на директен визуален контакт с вратата е необходима фотоклетка.









Със стабилен обхват, без смущения
Новата, екстремно сигурна заключваща технология BiSecur Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум и е надеждна колкото онлайн банкирането.









Ексклузивни дистанционни управления

При новите, ексклузивни дистанционни управления BiSecur освен черната или бяла гланцова повърхност с пиано лак, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.

Новите дистанционни управления BiSecur на Hörmann са отличени от международно жури за техния ексклузивен дизайн.

Изображение горе: Дистанционно управление HS 5 BS с предлагана като опция стойка за дистанционно управление.